Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Akay Salmanbeyli’de

Başkan Akay Salmanbeyli’de

Akay, Seyhan’ı kalkındıracak projelere odaklandı

Her gün Seyhan’in bir Mahallesinde yurttaslarla bulusan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Salmanbeyli halkiyla bulustu

 

 

 

Akay projeleri denetledi halkla bulustu

Seyhan’i Türkiye’nin parmakla gösterilen, herkesin yasamak isteyecegi bir kent haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, her gün Seyhan’in bir mahallesinde halkla bulusuyor.  Makam odasini adeta unutan Baskan Akay,  Salmanbeyli ziyaretinde Türkiye’ye örnek bir projeye imza atan Kinali Eller Kadin Kalkinma Kooperatifi hizmet binasinin çevre düzenlemesi çalismalarini denetledi, önümüzdeki dönemde kirsal kalkinma projelerine odaklanacaginin mesajini verdi.

 

AKAY SALMANBEYLI HALKIYLA BULUSTU

Seyhan’da yasayan halkin sorunlarini halkla birlikte çözmek için yogun çaba harcayan Seyhan Belediye Baskani, Sarihamzali’dan sonra teknik ekibiyle birlikte Salmanbeyli Mahallesi’nde yasayan yurttaslarla bir araya geldi. Salmanbeyli’nin sorunlarini bizzat mahalle sakinlerinden dinleyen Baskan Akay, sorunlarin çözümü için birim amirlerine talimatlari verdi.

 

KIRSAL KALKINMANIN ÖNEMINE VURGU YAPTI

Salmanbeyli’de kadinlarin kurdugunu Kinali Eller Kadin Kalkinma Kooperatifi hizmet binasinin çevre düzenlemesi çalismalarini da denetleyen Baskan Akay, kirsal kalkinmanin önemine vurgu yapti. Kalkinmanin kirsaldan baslamasi gerektigini dile getiren Akay, projede yer alan kadinlari emeklerinden dolayi kutlayip basari diledi.

 

EKONOMIK PROJELER SOSYAL PROJELERLE DESTEKLENECEK

Kirsal kalkinmaya ciddi katki saglayacak hizmet binasinda ekonomik projeleri sosyal projelerle destekleyeceklerini kaydeden Baskan Akay, kadinlarin hem sosyal yasama hem de is yasamina katilmalarini çok önemsediklerini kaydetti. Salmanbeyli Kinali Eller Kadin Kalkinma Kooperatifi projesinin, kirsal kalkinmanin önemli bir ayagi oldugunu ifade eden Akay, çocuklarla da yakindan ilgilendi.

Mahalle sakinlerinden Ayten Kantar, Baskan Akay’a saksida yerli karanfil armagan etti.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı